Pilonova galerija Ajdovščina potrebuje vaše dovoljenje za obveščanje o dogodkih /
Pilonova galerija Ajdovščina needs your permission to inform you about events

25. 5. 2018 začne veljati Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR), ki določa nova pravila glede varstva osebnih podatkov. Po pregledu evidenc, s katerimi razpolagamo, ugotavljamo, da se vaš naslov nahaja v bazi naslovnikov, katerim pošiljamo vabila na razstave in dogodke pod okriljem Pilonove galerije Ajdovščina.
6. in 7. člen ter uvodne določbe 32, 42, 43 in 171 Splošne uredbe o varstvu podatkov določajo, da mora biti privolitev jasna in dokazljiva ter dana z nedvoumnim pritrdilnim dejanjem. V skladu z navedenimi členi vas prosimo, da v kolikor želite na vaš naslov še naprej prejemati vabila na razstave in dogodke Pilonove galerije Ajdovščina, izpolnite naslednje podatke in s klikom na gumb spodaj (PRIJAVA NA OBVESTILA O DOGODKIH) soglašate z obdelavo teh podatkov.
Pilonova galerija Ajdovščina se zavezuje, da bo s podatki razpolagala le za namen pošiljanja vabil na razstave in dogodke pod okriljem Pilonove galerije Ajdovščina.

Ostanite še naprej z nami in izpolnite spodnja polja.
 
* označuje zahtevano

Pilonova galerija Ajdovščina bo podatke, ki jih navedete na tem obrazcu, uporabljala za stik z vami v sklopu obveščanja o rednih mesečnih dogodkih Pilonove galerije Ajdovščina. / Pilonova galerija Ajdovščina will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing. Please let us know all the ways you would like to hear from us:

Email Marketing Powered by Mailchimp